Επιχειρηματικές Αρχές

Η Micro’s Leader Α.Ε. όλα τα χρόνια παρουσίας της στο χώρο πορεύεται στηριζόμενη σε κάποιες αρχές, οι οποίες είναι και τα θεμέλια της επιτυχίας και της ανάπτυξης που γνωρίζει από τη σύστασή της. Αυτές οι επιχειρηματικές αρχές αφορούν κυρίως το προσωπικό και τους πελάτες μας.

Το προσωπικό μας

Στη Micro’s Leader Α.Ε. πιστεύουμε πως η επιχείρηση είναι το προσωπικό μας. Πρώτο μας μέλημα είναι η ικανοποίηση των ανθρώπων μας, ώστε αυτή η ικανοποίηση να μεταδίδεται μετέπειτα και στους πελάτες μας. Τα περισσότερα μέλη της ομάδας είναι χρόνια μαζί μας, χτίζοντας έτσι μία σχέση αγάπης με την εταιρεία, την οποία θέλουμε να νιώθουν σαν οικογένεια τους.

Image
Image

Οι πελάτες μας

Ο πελάτης είναι στο επίκεντρο για εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας με κάθε πελάτη ξεχωριστά. Το σταθερό μας πελατολόγιο είναι για εμάς μια ηθική ικανοποίηση και ένα μεγάλο κίνητρο να συνεχίσουμε με τις ίδιες αρχές.

Εξέλιξη

Για εμάς η εξέλιξη είναι κάτι το αυτονόητο. Σε όλους τους τομείς προσπαθούμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά και το καταφέρνουμε χάρη στο πάθος και την αγάπη που έχουμε για αυτό που κάνουμε. Η συνεχής βελτίωση είναι αυτή που σου εξασφαλίζει και την επιτυχία.

Image
Image

Ασφάλεια & Ποιότητα

Δύο λέξεις που πάντα μας ακολουθούν και μας έχουν χαρίσει την εκτίμηση και αναγνώριση των πελατών μας. Απόδειξη του πόσο σημαντικό είναι για μας η ασφάλεια και η ποιότητα που παρέχουμε είναι το Ενιαίο Διαχειριστικό Σύστημα που εφαρμόζουμε σε όλες τις λειτουργίες της εταιρείας και το οποίο είναι πιστοποιημένο από την DQS Hellas Ltd. με ISO 27001 & ISO:9001.