English 
 
[ Έχω ξεχάσει τον κωδικό ]
Ιστορία
Η Ανώνυμη Εταιρεία MICRO'S LEADER Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 από έμπειρους επιστήμονες και τεχνικούς της πληροφορικής με κύρια δραστηριότητα την ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού και μάλιστα με ιδιαίτερο προσανατολισμό στο χώρο της υγείας.

Η MICRO'S LEADER Α.Ε. σήμερα βρίσκεται μεταξύ των ελαχίστων εταιρειών ανάπτυξης λογισμικού που έχουν επιβιώσει στην ελληνική αγορά σε τόσο βάθος χρόνου και αυτό είναι αποτέλεσμα της ποιότητας των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών της αλλά και του πνεύματος συνεργασίας και αγάπης στο αντικείμενο που διέπει το έμπειρο και άριστο έμψυχο δυναμικό της.

Βασικός ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Σταύρος Κυριαζίδης οικονομολόγος - αναλυτής, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής λογιστηρίου και μηχανογράφησης από το 1976 έως το 1981 του μεγαλύτερου και υπερσύγχρονου ιδιωτικού θεραπευτηρίου "ΥΓΕΙΑ Α.Ε.", συνέχεια σύμβουλος οργάνωσης μεγάλων ιατρικών μονάδων.

Η MICRO'S LEADER Α.Ε. εκμεταλλευόμενη την εμπειρία και τις ειδικές γνώσεις του ιδρυτή της ξεκίνησε από το 1987, όταν δηλαδή άρχιζε να οριμάζει η τεχνολογία των δικτύων για μικροϋπολογιστές, να αναπτύσσει εφαρμογές λογισμικού σχεδόν αποκλειστικά για την διαχείριση νοσηλευτικών και διαγνωστικών ιατρικών μονάδων (Micro's Clinic /1-2-3) οι οποίες συνεχώς εξελισσόμενες δύνανται να καλύπτουν σήμερα ("Hospital Leader ERP") το σύνολο σχεδόν των μηχανογραφικών απαιτήσεων των πλέον οργανωμένων μονάδων του χώρου ανεξαρτήτως μεγέθους.

Ενδεικτικό της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας στο χώρο της υγείας είναι ότι ειδικά στον κλάδο των ιδιωτικών κλινικών η εταιρεία μας αδιαμφισβήτητα κατέχει την πρώτη θέση στην παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων νοσοκομειακής διαχείρισης με εξ' ολοκλήρου δική της ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού.

Τα νέα προϊόντα λογισμικού ("Hospital Leader ERP" κ.α. ) είναι πολυγλωσσικά απευθυνόμενα και εκτός των συνόρων, ήδη έχει γίνει η εγκατάσταση σε νοσηλευτική μονάδα της Βουλγαρίας. Ακόμα δύνανται να εξυπηρετήσουν και ανάγκες πολυεθνικών επιχειρήσεων όπου την ίδια βάση δεδομένων δύναται να χρησιμοποιεί ο κάθε Χρήστης στην γλώσσα που επιθυμεί.

Σήμερα η εταιρεία αναπτύσσει νέα εργαλεία λογισμικού που εκμεταλλεύονται τις σύγχρονες τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών και το διαδίκτυο σε συνδυασμό με τις δυνατότητες των Smartphones, PDA's κ.α.για παροχή άμεσης, εύκολης και ασφαλούς πληροφόρησης ανεξαρτήτου αποστάσεως, τα οποία ήδη ενσωματώνει στις νέες εκδόσεις.

Τα προϊόντα λογισμικού της MICRO'S LEADER Α.Ε. διακρίνονται για την πληρότητα, την μοντέρνα σχεδίαση, την αμεσότητα, την φιλικότητα, την ασφάλεια, την ταχύτητα ενημέρωσης και τους πολλαπλούς προληπτικούς ελέγχους που παρέχουν.

Όλα τα προϊόντα είναι αρθρωτά δομημένα και παραμετροποιήσιμα ούτως ώστε να καλύπτουν αποτελεσματικότερα τις ποικίλες μορφές λειτουργίας των επιχειρήσεων και οργανισμών υγείας ανεξαρτήτους μεγέθους.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία αναπτύσσει εφαρμογές Client/Server σε γραφικό περιβάλλον (GUI) με τεχνολογίες αιχμής και τις πλέον σύγχρονες επαγγελματικές γλώσσες προγραμματισμού 4ης γενιάς, για πλατφόρμα λειτουργικών συστημάτων WINDOWS και σε σχεσιακή βάση δεδομένων SQL SERVER με δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω WEB (π.χ. "Hospital Leader ERP" κ.α.).
 
Τελευταία Νέα

Η Micro's Leader Α.Ε. εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών κατά το πρότυπο EN ISO 27001:2013 και Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008

 Σύμβουλοι Εφαρμογής: Define Solutions

 

iso-logo.png

dqs.jpg

 
Το Υποσύστημα ΜΤΝ - ΜΧΑ του HIS Hospital Leader ERP και οι εφαρμογές Hemodialysis Leader και Hemodialysis e-ΕΟΠΥΥ ενσωματώνουν πλέον την δυνατότητας της Ηλεκτρονικής Διασύνδεσης της Αναγγελίας Συνεδρίας Αιμοκάθαρσης και της Γνωμάτευσης Αιμακάθαρσης τόσο μεμονομένα όσο και μαζικά ανά βάρδια.