Νέα συνεργασία

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τo Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο "GeneDiagnosis". Ακόμα μία εγκατάσταση της νέας σειράς εφαρμογών Plus που ενσωματώνει εξειδικευμένο module διαχείρισης σταδίων μοριακών εξετάσεων και εύκολη καταχώρηση γνωματέυσεων και αποστολή αυτών με κρυπτογραφημένο email σε ασθενείς και ιατρούς. Άλλη μία επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Διασύνδεση με Εθνικο Μητρώο Ασθενών Covid-19

Η Micro's Leader έχει υλοποιήσει διασύνδεση μέσω API με την ΗΔΙΚΑ για το Εθνικό Μητρώο Ασθενών Covid-19. Πλέον η ανάκτηση των παραπεμπτικών, η δημιουργία των ασθενών και του περιστατικού καθώς και η αποστολή των αποτελεσμάτων τους γίνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποκλειστικά μέσα από τις εφαρμογές μας και χωρίς να απαιτείται η είσοδος στο eprescription.gr

Νέα συνεργασία με το Κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής & Βιοτεχνολογίας "Experiment"

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τo Κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής & Βιοτεχνολογίας "Experiment". Επιλέχθηκε η νέα σειρά εφαρμογών Plus που ενσωματώνει εξειδικευμένο module διαχείρισης σταδίων μοριακών εξετάσεων και εύκολη καταχώρηση γνωματέυσεων και αποστολή αυτών με κρυπτογραφημένο email σε ασθενείς και ιατρούς. Άλλη μία επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Νέα συνεργασία με Νεφρολογικό Κέντρο Σπάρτης

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τo Νεφρολογικό Κέντρο Σπάρτης. Άλλη μία επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Πλέον οι νέες εκδόσεις όλων των εφαρμογών της Micro’s Leader διαθέτουν δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης, μέσω της εφαρμογής eInvoicing SP του πιστοποιημένου παρόχου SoftOne, προκειμένου να είναι myData compliant. Η εταιρεία μας κατάφερε να είναι η πρώτη που ολοκλήρωσε την συγκεκριμένη διασύνδεση, εξαιτίας της πολυετούς συνεργασίας μας με τον πάροχο SoftOne, της πρώτης εταιρείας που εφάρμοσε την ηλεκτρονική τιμολόγηση στην Ελλάδα.

Νέα μονάδα στα Ιωάννινα για το Nephroxenia Vacation Dialysis Centers

Είμαστε χαρούμενοι που ο συνεργάτης μας Nephroxenia Vacation Dialysis Centers εμπιστεύτηκε τη νέα σειρά εφαρμογών μας Hemodialysis Leader Plus και για τη νέα μονάδα αιμοκάθαρσης που ξεκίνησε στα Ιωάννινα. Η ενιαία διαχείριση και των τεσσάρων συνολικά μονάδων (Χανιά, Χαλκιδική, Κέρκυρα και Ιωάννινα) απομακρυσμένα, η εύκολη καταχώρηση ιατρικών οδηγιών και μετρήσεων του αιμoκαθαιρόμενου στο νοσηλευτικό του φάκελο μέσω tablets και η άμεση διαχείριση κρατήσεων συνεδριών είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η νέα μας σειρά προϊόντων Plus. Η καλύτερη επιβράβευση μας είναι η συνεχής εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.

Συνεργασία με Γενική κλινική City Hospital

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Γενική κλινική City Hospital με έδρα την Καλαμάτα. Είναι χαρά μας που ακόμα μία σοβαρή επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Θέση εργασίας: Πωλητής για συνεργασία

Η εταιρεία Micro’s Leader Α.Ε. , η οποία εξειδικεύεται επί 35ετία στην ανάπτυξη εφαρμογών μηχανοργάνωσης ιδιωτικών μονάδων υγείας, ζητεί πωλητή για συνεργασία.

Απαραίτητα προσόντα:

  1. Εμπειρία στην πώληση εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης κλινικών, πολυϊατρείων, μονάδων νεφρού, Κ.Α.Α., κτλ
  2. Ικανότητες διαπραγμάτευσης με μεγάλη ευχέρεια στον προφορικό λόγο και ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας με τους πελάτες
  3. Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και ευχάριστη προσωπικότητα
  4. Άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των πελατών και των αναγκών τους
  5. Υπευθυνότητα και συνέπεια
  6. Ικανότητα συνεργασίας μέσα σε μια ομάδα
  7. Γνώση της τεχνολογίας και συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στον συγκεκριμένο τομέα
  8. Δυνατότητα ταξιδιών

Τα βιογραφικά αποστέλλονται στο email: hr@microsleader.gr ή μέσα από τη φόρμα στο site μας από εδώ.

Συνεργασία με SEA Dialysis

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης (Μ.Χ.Α.) SEA Dialysis με έδρα τη Μύκονο. Η SEA Dialysis επέλεξε τη νέα μας εφαρμογή Hemodialysis Leader Plus, ανεπτυγμένη σε Java με δυνατότητα πολυεταιρικής διαχείρισης, πολυγλωσσικής επιλογής και διαχείρισης νοσηλευτικού & ιατρικού φακέλου μέσω mobile εφαρμογών από android tablets. Είναι χαρά μας που ακόμα μία σοβαρή επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Νέα συνεργασία

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα αποκατάστασης της χώρας, το Διάπλαση Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Καλαμάτας. Είναι χαρά μας που ακόμα μία σοβαρή επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.