Συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ "Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας"

Η Micro's Leader Α.Ε. στοχεύοντας στην συνέχιση της δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά με την ταυτόχρονη  είσοδός της σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής και την καινοτομία.

Σε αυτό το πλαίσιο η Micro’s Leader Α.Ε. συμμετέχει στο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ "Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας" μαζί με άλλες εταιρείες υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Τεχνολογικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης με τίτλο "Hellenic Digital Health Cluster”. Έτσι πλέον η Micro’s Leader A.E. εντάσσεται μεταξύ των επιχειρήσεων που δημιουργούν καινοτόμα έργα έρευνας και τεχνολογίας εγκεκριμένα από την Γ.Γ.Ε.Κ. συμμετέχοντας και αυτή στό όραμα του να καταστήσουμε την Ελλάδα μεταξύ των πρωτοπόρων παγκοσμίως στην καινοτομία στην χώρο της Ψηφιακής Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Micro’s Leader Α.Ε. και τα προιοντα της επισκεφτείτε το www.microsleader.gr

Δελτίο τύπου για τα 36 χρόνια της Micro's Leader

36 Χρόνια στο Χώρο της Πληροφορικής για την Υγεία.

Στις 29 Μαίου 2021 η Micro’s Leader A.E. συμπλήρωσε αισίως 36 χρόνια σταθερής επιτυχημένης πορείας στη ελληνική αγορά στον χώρο της πληροφορικής της υγείας και συγκαταλέγεται στις ελάχιστες εταιρείες του κλάδου με την μεγαλύτερη βιωσιμότητα.

Η Micro’s Leader A.E. ιδρύθηκε το 1985 με κύρια δραστηριότητα την ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού στο χώρο της υγείας και όλα αυτά τα χρόνια κατέχει δεσπόζουσα θέση στον κλάδο των ιδιωτικών μονάδων υγείας.

Η ασφάλεια και η ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών αποτελεί πρωταρχικό στόχο και σημείο αναφοράς για την Micro’s Leader Α.Ε. Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει ένα Ενιαίο Διαχειριστικό Σύστημα για την ποιότητα των παροχών της και την ασφάλεια της πληροφορίας που διαχειρίζονται οι εφαρμογές, πιστοποιημένο από την DQS με ISO/IEC 9001 και ISO/IEC 27001.

Στο πλαίσιο της καινοτομίας η Micro’s Leader Α.Ε. συμμετέχει σήμερα στο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ "Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας" μαζί με άλλες εταιρείες υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Τεχνολογικών Ερευνών με τίτλο "Hellenic Digital Health Cluster” αναπτύσσοντας εξειδικευμένη νέα εφαρμογή λογισμικού για μονάδες υγείας.

Η Micros Leader Α.Ε. συμμετέχει ως ενεργό μέλος του “Ε.Σ.Π.Υ.” καθώς και του HL7 Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Micros Leader Α.Ε. και τα προϊόντα της επισκεφτείτε το www.microsleader.gr.

Εξειδικευμένη έκδοση για κέντρα μοριακών και γενετικών αναλύσεων

Η Micro’s Leader Α.Ε., στη νέα σειρά Plus έχει αναπτύξει μια έκδοση εξειδικευμένη για κέντρα μοριακών και γενετικών αναλύσεων, έπειτα από πολύμηνες μελέτες των αναγκών των συγκεκριμένων μονάδων. 
 
Με τη συγκεκριμένη έκδοση επιτυγχάνεται:

 

η άμεση καταχώρηση των δειγμάτων από την γραμματεία

 - η εύκολη διαχείριση τους από το εργαστήριο μέσω των αυτοματισμών που ενσωματώνονται με βάση την κατάσταση που βρίσκεται η κάθε εξέταση τη δεδομένη στιγμή (SET UP, HARVEST, κτλ)

 • - η μαζική εκτύπωση ή αποστολή των αποτελεσμάτων κρυπτογραφημένα στους ασθενείς και τους ιατρούς μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις (εργαστηριακά και γνωματεύσεις)
 • - έλεγχος καθ’ όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας των δειγμάτων με εξειδικευμένες εκτυπώσεις
 • - ανάκτηση και εκτέλεση παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ με ένα κουμπί
 • - μαζική εκτέλεση παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ
 • - διασύνδεση με ΗΔΙΚΑ
 • - γεφύρωση με εργαστηριακούς αναλυτές, διαχείριση εργαστηριακών αποτελεσμάτων (καταχώρηση, έλεγχος, εκτύπωση και αποστολή με email), κ.α., μέσω του LIS (Laboratory Information System)
 • - η επεξεργασία των εργαστηριακών εξετάσεων από αναλυτή οποιουδήποτε καταστήματος του ομίλου χωρίς την παρέμβαση τρίτης εφαρμογής για διασύνδεση
 • - η εύκολη διαχείριση ραντεβού με το αντίστοιχο εξελιγμένο υποσύστημα
 • - δυνατότητα αποστολής SMS για ενημέρωση ασθενών & ιατρών

Η νέα αυτή έκδοση χρησιμοποιείται ήδη από πελάτες μας όπως:

 • - Access To Genome (6 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βελιγράδι)
 • - Βιοπαθολογική (2 καταστήματα)
 • - Experiment (2 καταστήματα)
 • - Genediagnosis
Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να σας παρουσιάσουμε την εφαρμογή μας, ωστε να διαπιστώσετε στην πράξη τα πλεονεκτήματα που δύναται να αποφέρει στην επιχείρησή σας.

Νέα συνεργασία

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τo Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο "GeneDiagnosis". Ακόμα μία εγκατάσταση της νέας σειράς εφαρμογών Plus που ενσωματώνει εξειδικευμένο module διαχείρισης σταδίων μοριακών εξετάσεων και εύκολη καταχώρηση γνωματέυσεων και αποστολή αυτών με κρυπτογραφημένο email σε ασθενείς και ιατρούς. Άλλη μία επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Διασύνδεση με Εθνικο Μητρώο Ασθενών Covid-19

Η Micro's Leader έχει υλοποιήσει διασύνδεση μέσω API με την ΗΔΙΚΑ για το Εθνικό Μητρώο Ασθενών Covid-19. Πλέον η ανάκτηση των παραπεμπτικών, η δημιουργία των ασθενών και του περιστατικού καθώς και η αποστολή των αποτελεσμάτων τους γίνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποκλειστικά μέσα από τις εφαρμογές μας και χωρίς να απαιτείται η είσοδος στο eprescription.gr

Νέα συνεργασία με το Κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής & Βιοτεχνολογίας "Experiment"

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τo Κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής & Βιοτεχνολογίας "Experiment". Επιλέχθηκε η νέα σειρά εφαρμογών Plus που ενσωματώνει εξειδικευμένο module διαχείρισης σταδίων μοριακών εξετάσεων και εύκολη καταχώρηση γνωματέυσεων και αποστολή αυτών με κρυπτογραφημένο email σε ασθενείς και ιατρούς. Άλλη μία επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Νέα συνεργασία με Νεφρολογικό Κέντρο Σπάρτης

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τo Νεφρολογικό Κέντρο Σπάρτης. Άλλη μία επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Πλέον οι νέες εκδόσεις όλων των εφαρμογών της Micro’s Leader διαθέτουν δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης, μέσω της εφαρμογής eInvoicing SP του πιστοποιημένου παρόχου SoftOne, προκειμένου να είναι myData compliant. Η εταιρεία μας κατάφερε να είναι η πρώτη που ολοκλήρωσε την συγκεκριμένη διασύνδεση, εξαιτίας της πολυετούς συνεργασίας μας με τον πάροχο SoftOne, της πρώτης εταιρείας που εφάρμοσε την ηλεκτρονική τιμολόγηση στην Ελλάδα.

Νέα μονάδα στα Ιωάννινα για το Nephroxenia Vacation Dialysis Centers

Είμαστε χαρούμενοι που ο συνεργάτης μας Nephroxenia Vacation Dialysis Centers εμπιστεύτηκε τη νέα σειρά εφαρμογών μας Hemodialysis Leader Plus και για τη νέα μονάδα αιμοκάθαρσης που ξεκίνησε στα Ιωάννινα. Η ενιαία διαχείριση και των τεσσάρων συνολικά μονάδων (Χανιά, Χαλκιδική, Κέρκυρα και Ιωάννινα) απομακρυσμένα, η εύκολη καταχώρηση ιατρικών οδηγιών και μετρήσεων του αιμoκαθαιρόμενου στο νοσηλευτικό του φάκελο μέσω tablets και η άμεση διαχείριση κρατήσεων συνεδριών είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η νέα μας σειρά προϊόντων Plus. Η καλύτερη επιβράβευση μας είναι η συνεχής εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.

Συνεργασία με Γενική κλινική City Hospital

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Γενική κλινική City Hospital με έδρα την Καλαμάτα. Είναι χαρά μας που ακόμα μία σοβαρή επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.