Νέα συνεργασία με Νεφρολογικό Κέντρο Σπάρτης

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τo Νεφρολογικό Κέντρο Σπάρτης. Άλλη μία επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Πλέον οι νέες εκδόσεις όλων των εφαρμογών της Micro’s Leader διαθέτουν δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης, μέσω της εφαρμογής eInvoicing SP του πιστοποιημένου παρόχου SoftOne, προκειμένου να είναι myData compliant. Η εταιρεία μας κατάφερε να είναι η πρώτη που ολοκλήρωσε την συγκεκριμένη διασύνδεση, εξαιτίας της πολυετούς συνεργασίας μας με τον πάροχο SoftOne, της πρώτης εταιρείας που εφάρμοσε την ηλεκτρονική τιμολόγηση στην Ελλάδα.

Νέα μονάδα στα Ιωάννινα για το Nephroxenia Vacation Dialysis Centers

Είμαστε χαρούμενοι που ο συνεργάτης μας Nephroxenia Vacation Dialysis Centers εμπιστεύτηκε τη νέα σειρά εφαρμογών μας Hemodialysis Leader Plus και για τη νέα μονάδα αιμοκάθαρσης που ξεκίνησε στα Ιωάννινα. Η ενιαία διαχείριση και των τεσσάρων συνολικά μονάδων (Χανιά, Χαλκιδική, Κέρκυρα και Ιωάννινα) απομακρυσμένα, η εύκολη καταχώρηση ιατρικών οδηγιών και μετρήσεων του αιμoκαθαιρόμενου στο νοσηλευτικό του φάκελο μέσω tablets και η άμεση διαχείριση κρατήσεων συνεδριών είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η νέα μας σειρά προϊόντων Plus. Η καλύτερη επιβράβευση μας είναι η συνεχής εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.

Συνεργασία με Γενική κλινική City Hospital

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Γενική κλινική City Hospital με έδρα την Καλαμάτα. Είναι χαρά μας που ακόμα μία σοβαρή επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Θέση εργασίας: Πωλητής για συνεργασία

Η εταιρεία Micro’s Leader Α.Ε. , η οποία εξειδικεύεται επί 35ετία στην ανάπτυξη εφαρμογών μηχανοργάνωσης ιδιωτικών μονάδων υγείας, ζητεί πωλητή για συνεργασία.

Απαραίτητα προσόντα:

  1. Εμπειρία στην πώληση εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης κλινικών, πολυϊατρείων, μονάδων νεφρού, Κ.Α.Α., κτλ
  2. Ικανότητες διαπραγμάτευσης με μεγάλη ευχέρεια στον προφορικό λόγο και ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας με τους πελάτες
  3. Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και ευχάριστη προσωπικότητα
  4. Άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των πελατών και των αναγκών τους
  5. Υπευθυνότητα και συνέπεια
  6. Ικανότητα συνεργασίας μέσα σε μια ομάδα
  7. Γνώση της τεχνολογίας και συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στον συγκεκριμένο τομέα
  8. Δυνατότητα ταξιδιών

Τα βιογραφικά αποστέλλονται στο email: hr@microsleader.gr ή μέσα από τη φόρμα στο site μας από εδώ.

Συνεργασία με SEA Dialysis

Η Micro's Leader ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης (Μ.Χ.Α.) SEA Dialysis με έδρα τη Μύκονο. Η SEA Dialysis επέλεξε τη νέα μας εφαρμογή Hemodialysis Leader Plus, ανεπτυγμένη σε Java με δυνατότητα πολυεταιρικής διαχείρισης, πολυγλωσσικής επιλογής και διαχείρισης νοσηλευτικού & ιατρικού φακέλου μέσω mobile εφαρμογών από android tablets. Είναι χαρά μας που ακόμα μία σοβαρή επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Νέα συνεργασία

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα αποκατάστασης της χώρας, το Διάπλαση Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Καλαμάτας. Είναι χαρά μας που ακόμα μία σοβαρή επιχείρηση στον τομέα της υγείας εμπιστεύεται την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Ηλεκτρονική Αναγγελία Συνεδρίας Αιμοκάθαρσης

Το Υποσύστημα ΜΤΝ - ΜΧΑ του HIS Hospital Leader ERP και οι εφαρμογές Hemodialysis Leader και Hemodialysis e-ΕΟΠΥΥ ενσωματώνουν πλέον την δυνατότητας της Ηλεκτρονικής Διασύνδεσης της Αναγγελίας Συνεδρίας Αιμοκάθαρσης και της Γνωμάτευσης Αιμακάθαρσης τόσο μεμονομένα όσο και μαζικά ανά βάρδια.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 27001

Η Micro's Leader Α.Ε. εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών κατά το πρότυπο EN ISO 27001:2013 και Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008

eΔΑΠΥ

Ανακοινώθηκε επίσημα από τον ιστότοπο του ΕΟΠΥΥ, ότι η 1/7/2013 θα είναι η ημερομηνία έναρξης της υποχρεωτικής  ηλεκτρονικής υποβολής των λογαριασμών (e-ΔΑΠΥ) για τις μονάδες κλειστής περίθαλψης. Η σχετική διαδικασία υποβολής θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονική αποστολή αρχείου στον ιστότοπο του ΕΟΠΥΥ, που σημαίνει ότι όλες οι νοσηλευτικές μονάδες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένες με ειδικό λογισμικό που θα παρέχει αυτή την δυνατότητα. Επίσης οι νοσηλευτικές μονάδες εντός των επομένων μηνών θα υποχρεωθούν να υποβάλουν αναδρομικά από 1/1/2012 ηλεκτρονικά με την  παραπάνω διαδικασία  (e-ΔΑΠΥ) όλους τους λογαριασμούς στον ΕΟΠΥΥ για να ξεκινήσει η εκκαθάριση για το υπόλοιπο 10% προς εξόφληση.

Από τις 10/6/2013 θα ξεκινήσει πιλοτικά το σχετικό πρόγραμμα με την αναδρομική υποβολή του μηνός Ιανουαρίου 2013 στο οποίο η εταιρεία μας επιλέγει να συμμετάσχει με δύο πελάτες της και συγκεκριμένα τις ιδιωτικές κλινικές  «MEDITERRANEO HOSPITAL» και «ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ».

Επίσης ανακοινώθηκε ότι από τις 1/6/2013 θα ξεκινήσει η υποχρεωτική εφαρμογή του «ηλεκτρονικού εισιτηρίου – εξιτηρίου»  όπου πλέον μέσω WEB οφείλουν οι νοσηλευτικές μονάδες να αναγγέλλουν άμεσα τις εισόδους και εξόδους των ασθενών και τους αντίστοιχους κωδικούς που θα αποστέλλει το σύστημα του ΕΟΠΥΥ να καταχωρούν υποχρεωτικά στα αντίστοιχα πεδία του e-ΔΑΠΥ. Ενώ από 17/5/2013 ξεκινάει να δέχεται το σύστημα του ΕΟΠΥΥ τα στοιχεία δυναμικότητας των νοσηλευτικών μονάδων, βάσει της άδειας λειτουργίας των, τα οποία πρέπει να έχουν καταχωρηθεί ηλεκτρονικά απ’ αυτές το αργότερο μέχρι 31/5/2013.